Toissa päivänä päädyttiin sitten siskon ja kaverin kanssa kanssa katsomaan Taru Sormusten herrasta ensimmäinen osa, leikkaamaton. Katselupaikkana toimi toisen ystäväni poikaystävän kämppä. Vaikka leffa olikin jo nähty jokin aika sitten, oli se silti hauska katsoa uudestaan, uudessa porukassa. Asunto oli aika hienosti sisustettu siihen nähden, että kaikki kämppikset olivat miehiä. Seiniä koristivat erilaiset itsetehdyt liput, hyllyjä vanhanaikaisen näköiset esineet, oli sielä yksi valtava tynnyrikin sohvan nurkassa. Eniten jäi mieleen keittiötä vastapäätä seinällä oleva valtava viuhka, jonka kuviota en kuitenkaan muista. Harmi kun ei tullut napsittua kuvia ollenkaan siltä reissulta. No ehkä ensikerralla kun katsotaan leffan toinen osa. :)

Ja eilinen joka tuntuu kyllä vieläkin tältä päivältä, pyhitettiin shoppailulle. Mukaan lähti sininen neulepaita ja lyhyt kesämekko. Kaverille vähän enemmän. Näimme myös kaverini kaveria, jonka kanssa käytiin kahvilla (Jäälatte, NAM, mutta ne hinnat..) ja kierreltiin kauppoja vielä jonkin aikaa. 

Ajatella että huomenna (tänään) onkin sitten jo uudenvuodenaatto... Ja mitä kaikkea täytyykään tehdä ennen iltaa.. Onneksi on vielä lomaa jäljellä.